Ons Team

Oogzorg Experts in Samenwerking

Ooghulp is trots op het team van ervaren optometristen, orthoptisten en oogartsen. In samenwerking met onze optiek partners verspreid door heel Nederland, beschikken wij over de expertise en geavanceerde apparatuur voor uitgebreide oogonderzoeken. Onze optometristen, orthoptisten en oogartsen staan klaar om uw patiënten snel en effectief te beoordelen, wat resulteert in een vlotte zorgverlening.

Oogarts

Drs. Javier Martínez de Aragón heeft zijn opleiding tot oogarts afgerond aan het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam, waarbij zijn expertise voornamelijk gericht was op cataractchirurgie. Na zijn afstuderen heeft hij een aanvullende opleiding tot refractiechirurg gevolgd. Deze opleiding heeft hij succesvol afgerond, en sindsdien heeft hij zijn vaardigheden en kennis toegepast in vooraanstaande en gerenommeerde oogklinieken.

Oogarts

Drs. Buurma studeerde medicijnen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar hij zijn artsenbul haalde in 2009. Na een jaar waarin hij in een huisarts praktijk werkte op Texel, begon hij met veel enthousiasme aan de opleiding oogheelkunde in het UMC Utrecht die hij in 2015 afrondde. Hier heeft Tim Buurma zich extra toegelegd op aandoeningen van de lens en het hoornvlies. In 2017 kwalificeerde hij zich middels het Europese examen in Parijs als Fellow European Board of Ophthalmology.gerenommeerde oogklinieken.

Oogarts

Drs. Paling voltooide zijn artsenopleiding tot oogarts aan het UMC, waar hij in 2017 afstudeerde. Na het afronden van zijn opleiding, volgde hij fellowships in twee specifieke deelgebieden: refractiechirurgie (2018-2019) en oculoplastische chirurgie (2018). Hij is oprichter van Ooghulp en werkzaam bij Bergman Clinics en FYEO Medical.