Over Ooghulp

Waarom Ooghulp?

De wachttijd om een oogarts te bezoeken neemt toe. In bepaalde regioÔÇÖs loopt de wachttijd in ziekenhuizen op tot wel 10 maanden. De bevolking wordt ouder en daardoor neemt het aantal oogziekten toe. De meeste oogaandoeningen zijn vaak niet acuut en niet complex en kunnen door een optometrist of orthoptist beoordeeld worden. Een bezoek aan de oogarts is hierdoor niet nodig.

Onze werkwijze

Onze dienst bestaat uit het verlenen van zorg met een netwerk van oogspecialisten. Op onze website is het mogelijk om direct een afspraak te maken met een van onze oogspecialisten. Huisartsen kunnen direct verwijzen via ZorgDomein. Op Ooghulp.nl is meer te lezen over oogklachten, oogaandoeningen behandelingen.

Een van de oogspecialisten is de optometrist, bekwaam in het herkennen van oogziekten aan de buiten- en binnenkant van het oog. Optometristen spelen een belangrijke rol bij het vroegtijdig signaleren van oogaandoeningen. Indien nodig verwijst een optometrist door naar de oogarts. Onze oogartsen ondersteunen de optometrist om zodoende de best mogelijke zorg te bieden.

Informatie voor huisartsen
Informatie voor huisartsen
Als huisarts wilt u zeker zijn van effici├źnte en hoogwaardige oogzorg voor uw pati├źnten. Ooghulp is uw betrouwbare partner voor snelle, deskundige oogzorg in de eerste lijn. Wij bieden korte wachttijden en snelle terugkoppeling. Kijk hier voor meer informatie.
Informatie voor Huisartsen
Informatie voor optiekzaken
Informatie voor optiekzaken
Bent u een optiekzaak die streeft naar excellentie in oogzorg? Overweeg dan zeker om deel uit te maken van Ooghulp, h├ęt toonaangevende platform voor het leveren van hoogkwalitatieve oogzorg, met de volledige ondersteuning van ons team van oogspecialisten.
Informatie voor Optiek Zaken

Wat bieden wij?

Een team van oogspecialisten, te weten: oogartsen, optometristen, orthoptisten en huisartsen die samenwerken om effici├źnter en dichtbij huis oogzorg te verlenen.

Wij bieden oogzorg waarbij de patient zelf contact en afspraken maakt.

Een academie waar oogzorg professionals leren van elkaar om zodoende de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Benieuwd naar ons Team?